Open Huisdagen woensdag 3 en donderdag 4 november 2021
Open Huisdagen woensdag 3 en donderdag 4 november 2021
Meer info

Onze Service / Technische Dienst staat voor u klaar!

Bij Evermes verkopen we veel verschillende producten. Afhankelijk van de techniek en het soort product, kan het voorkomen dat er wel eens iets vervangen moet worden. Of bijvoorbeeld een manco door overbelasting of verkeerd gebruik.

Om technische problemen te voorkomen is het altijd belangrijk dat u de instructies in de gebruiksaanwijzing goed opvolgt. Dat kan gebruiksschade in veel gevallen voorkomen.

Telefonisch contact met onze TD

Mocht u toch een keer problemen hebben met een apparaat dat u bij Evermes heeft gekocht, dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Technische Dienst (TD). We helpen u graag. Soms is het een kleinigheid en kan onze TD u telefonisch al helpen om de storing zelf op te lossen. U kunt onze Technische Dienst bereiken op telefoonnummer 0418 – 540 915.

Service & onderhoud

Afspraak maken voor reparatie en/of onderhoud

Kunnen we een storing niet telefonisch oplossen, dan kunt u een afspraak maken met onze TD. Of eventueel uw apparaat met aankoopfactuur in onze showroom afgeven. Dan beoordelen we het defect en overleggen we samen met u wat we er aan gaan doen.

Bent u niet in staat om een apparaat bij ons af te geven, dan kunt u dit ook via het postkantoor naar ons toesturen (de vrachtkosten zijn voor uw rekening). Verpak hetgeen u opstuurt wel goed want transportrisico is niet meeverzekerd.

Stuur uw apparaat naar:
Evermes B.V.
t.a.v. TD
Industrieterrein de Ooijk
Dwarsweg 22
5301 KT Zaltbommel

Vergeet niet (een kopie van) uw aankoopfactuur en een briefje in de doos mee te sturen met een beschrijving van het defect of uw klacht. Uiteraard ook uw naam, adres en telefoonnummer.

Bij grote artikelen zoals de Infraroodcabine of de massagestoel kunnen we eventueel een afspraak maken om bij u thuis deze na te komen kijken.

Storing/defect in kaart

Als wij uw apparaat ontvangen hebben, gaan wij de storing opsporen. Indien de garantieperiode verstreken is, informeren wij u van te voren over de geraamde kosten van de reparatie. Wij nemen telefonisch contact met u op als uw apparaat weer gemaakt is. Dan kunt u deze weer ophalen of laten toezenden via PostNL.

altijd welkom op Open Huisdagen

Onze showroom is alleen geopend op afspraak en tijdens onze Open Huisdagen. Ook voor uw reparaties, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden aan apparaten, bent u van harte welkom op onze Open Huisdagen. Graag altijd vooraf een afspraak maken.

Dan staat er een heerlijke kop koffie met het welbekende Evermes Worstenbroodje voor u klaar!

Regelmatig onderhoud espressomachines

Voor het behoud van uw espressomachine adviseren wij u om deze af en toe een onderhouds-/servicebeurt te laten geven. Voor meer informatie en prijzen kunt u telefonisch contact opnemen met onze technische dienst op nummer 0418-540 915.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van het nieuws en aanbiedingen van Evermes? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en geef uw voorkeuren aan. Dan krijgt u informatie, vooraankondigingen en interessante aanbiedingen afgestemd op uw behoeften.