ANNULERING Open Huisdagen donderdag 2 april, vrijdag 3 april en zaterdag 4 april 2020
ANNULERING Open Huisdagen donderdag 2 april, vrijdag 3 april en zaterdag 4 april 2020
meer info

Geachte klant,

Door de omstandigheden en maatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij genoodzaakt de Open Huisdagen gepland op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 april te annuleren.

U kunt wel telefonisch een afspraak maken om onze showroom te bezoeken voor een één-op-één afspraak met één van onze verkopers.

 

Wij werken alleen nog op afspraak en volgens de richtlijnen van het RIVM. Hierbij hanteren wij een strikt toegangsbeleid.
Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verwachten wij dat u thuisblijft. Wij vragen u 1,5 meter afstand van andere klanten en personeel te houden. Gebruik een bezoek aan ons niet als een gezellig (gezins)uitje. Zo houden we de klantenstroom zo beperkt mogelijk. Om contact te minimaliseren verzoeken wij u met pin te betalen. Wij besteden nauwlettend aandacht aan hygiënegevoelige zaken zoals pinapparaten, toiletten en deurknoppen.

 

U kunt ons telefonisch en/of per e-mail bereiken tijdens onze normale openingstijden: maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 11.30 uur.

 

Wij blijven de volgende services voor u verlenen, u dient wel vooraf te bellen voor een afspraak:
  • Bezoek aan onze showroom voor een én-op-één afspraak met één van onze verkopers
  • Ophalen van goederen
  • Bezorgen van goederen
  • Afgeven of opsturen van reparaties
  • Bestellingen plaatsen, telefonisch of via de e-mail
  • Versturen van bestellingen via PostNL
Het virus kan niet door middel van pakketten overgedragen worden. We zullen de Post bezorging dus gewoon voortzetten.

 

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf en hopelijk snel tot ziens.
Evermes B.V. – Zaltbommel

 

 

 

 

Testen, proefzitten, demo’s en alle informatie

Tijdens onze Open Huisdagen hebben we extra adviseurs rondlopen. Stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die graag horen wat uw wensen zijn en uit ervaring kunnen vertellen en adviseren wat het beste bij uw wensen past. De koffie en het beroemde ‘Evermes worstenbroodje’ staan voor u klaar op ons gezellige showroomterras!

 

Altijd voordelige aanbiedingen!

Tijdens onze Open Huisdagen hebben we binnen al onze productgroepen altijd wel een aantrekkelijke aanbieding. Daarom is het zeker de moeite waard om even langs te komen.

 

Ook voor onderhoud van harte welkom

Onze servicemensen van de Technische Dienst zijn tijdens onze Open Huisdagen op volle sterkte. Tip: maak vooraf een afspraak, dan hoeft u niet te wachten.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van het nieuws en aanbiedingen van Evermes? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en geef uw voorkeuren aan. Dan krijgt u informatie, vooraankondigingen en interessante aanbiedingen afgestemd op uw behoeften.